MAC integrált szervomotorok

JVL saját fejlesztésű, vezérlővel és erősítővel egybeépített szervomotor. Minden elterjedt ipari protokollt támogat:
(Profinet, EtherNet/IP, SERCOS, EtherCAT, Powerlink, CANopen és Modbus TCP/UDP)

Kapható választható kábelcsatlakozóval, STO (SIL3) funkcióval és elektromágneses fékkel kiegészítve is.
Az elérhető nyomatéktartomány 0,05 - 4,5 kW.

Kompakt kialakítás

A szervomotor, Hall-szenzor, enkóder és minden szükséges elektronika egyedileg fejlesztett a JVL által, hogy egy teljesen zárt egységben kerüljön beépítésre. Ez biztosítja a motor kiváló zajtűrését, valamint kis méretét. Integrált motorok felhasználásával értékes helyet lehet megtakarítani a gép vezérlőszekrényében.

Univerzális megoldás

A széles teljesítménytartománynak köszönhetően a MAC motorok akár kézi gépbeállítások, finomhangolások, vagy komplexebb, erőteljesebb mozgások megvalósítására is alkalmasak.

Egy hardware, megannyi lehetőség

Minden MAC motor programozható ePLC™-vel, valamint beépített digitális és analóg I/O jelekkel rendelkezik. Ennek köszönhetően akár a motor közelében lévő szenzorjelekkel is vezérelhető a kívánt mozgás.
Ezen kívűl ipari kommunikációs bővítővel is kiegészíthető. Az elérhető protokollok közül (Profinet, EtherNet/IP, SERCOS, EtherCAT, Powerlink és Modbus TCP/UDP) szabadon lehet választani, sőt akár még a protokollváltásra is van lehetőség. Ehhez csupán a motorhoz tartozó MacTalk® szoftverre, valamint az adott protokollhoz tartozó firmware fájl-ra van szükség, amit ügyfeleink részére biztosítunk.