SWITCH 2005GT

SA-2005-GT-01-00
5 darab 10/100/1000 RJ45 nem menedzselhető port, Flow Control, QoS Profinet és GOOSE támogatáshoz, 9–48 V DC, túlfeszültség, túlfeszültség és fordított polaritás elleni védelemmel;
Szélesség: 31 mm.

Termék leírása

Ez a SALZ Automation által fejlesztett 5 portos ipari Gigabit switch egy nem menedzselhető switch, amelyet kifejezetten a nehéz ipari környezetekhez terveztek. A robusztus IP30 minősítésű burkolat jól védi, és biztosítja a megbízható és zavartalan működést még zord környezetben is, így ideális hálózati megoldás ipari alkalmazásokhoz.
A SWITCH 2005GT 5 darab 10/100/1000BASE-T porttal van felszerelve, és támogatja mind a Gigabit, mind a Fast Ethernet opciókat Auto MDI/MDIX és auto-negotiation segítségével, hogy nagyobb rugalmasságot biztosítson a szükséges csatlakozási típus kiválasztásában. A nagy sebességű adatátvitel mellett a switch támogatja a 9K jumbo frame-et a nagyobb átbocsátóképesség érdekében, valamint a QoS-t a PROFINET és GOOSE protokollok kritikus adatainak biztosítására.
Széles tartományú bemenettel rendelkező redundáns tápegységgel rendelkezik, beépített relés hibajel azonnali kapcsoláshoz tápellátás és port meghibásodás esetén, DIN sínre szerelés és sok más funkciója teszi a SWITCH 2005GT-t alkalmassá az ipari Ethernet hálózatok különleges követelményeinek kielégítésére.